basta123456 basta123456 .

basta123456

آشنايي با خواص كرن بري

 قبل از پرداختن به خواص كرن بري بهتر است ابتدا كمي بيشتر درباره اين ميوه بدانيم.
ميوه كرن بري در شكل ظاهري مانند ذغال اخته مي باشد كه در شمال اروپا و كانادا يافت مي شود با طعم ترش مزه.
 
اين ميوه ها خوراكي بوده، ترش هستند و ممكن است ترشي بر شيريني چيره باشد.
 
ميوه هايشان به صورت تازه مصرف مي شوند و يا از آن ها براي تهيه آبميوه، سس، مربا، و خشكبار (كرنبري خشك) استفاده مي شود.
 
خواص كرن بري
• مهمترين خواص كرن بري جلوگيري از مبتلا شدن به سنگ كليه و معالجه عفونت هاي كليه است.
• بود عملكرد دستگاه گوارش
• تحقيقات نشان مي دهد كه كرن بري از چسبيدن پاتوژنهاي هليكوباكتر به ديواره ي معده جلوگيري مي كند.
 
• بهداشت دهان و دندان
• براساس مطالعات، مصرف كرن بري و محصولات حاوي آن عفونت‏ هاي باكتريايي در دهان، خطر ابتلا به پوسيدگي دندان و بيماري‏ هاي لثه را مي كاهد و از تشكيل پلاك دنداني جلوگيري مي‏ كند.
 
• بهبود عملكرد قلب و عروق
• تحقيقات نشان مي دهد كه آنتي اكسيدان هاي كرن بري اكسيداسيون LDL را مهار مي كند و  از خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي ـ عروقي مي‏ كاهد.
 
• مصرف ميوه كرنبري براي درمان عفونت هاي مجاري ادراري مفيد است
• مصرف آب اين ميوه يا خشك آن مي تواند به سلامت مغز، سيستم ايمني و قلب – عروق كمك كند.
 
• نوعي تركيب خاص در كرنبري آزمايش شده كه همچون پلي فنول ها و آنتي اكسيدان ها بر تمام قسمت هاي بدن تاثير گذاشته و به بهبود عملكرد كليه ها، قلب و گردش خون منجر مي شود.
 
• پلي فنول ها خاصيت ضد التهابي دارند و در خوراكي ها و نوشيدني هاي ديگري همچون چاي سبز و قهوه وجود دارند.
بيشتر ميوه‌هاي توت مانند از قبيل تمشك، توت فرنگي و كرنبري سرشار از پلي فنول‌ها هستند.
جديدا محققان چيني فوايد جديد اين ميوه خوش رنگ را كشف كرده اند.
 
• آن اين كه كرن بري قادر است عفونت مخصوص معده را به نام چند نوع آنتي بيوتيك قوي و به مدت حدود يك ماه استفاده نمايد تا بتواند اين عامل عفونت و باكتري مزاحم را از بين ببرد.
 
گاهي اين عفونت هر چند سالي يك بار شخص معالجه شده را دوباره بيمار مي كند چون مي تواند به آساني انتقال يابد و رشد كند.
 
علائم آلوده بودن به HBP هم دردهاي مزاحم معده است كه شباهت مخصوصي با زخم معده دارد و سوزش معده و ترش كردن و غيره را به همراه دارد كه با آزمايش خون تشخيص داده مي شود.
 
HBP اگر درمان نشود امكان بروز سرطان معده را افزايش مي دهد.
 
خواص كرن بري,آشنايي با خواص كرن بريمصرف ميوه كرنبري براي درمان عفونت هاي مجاري ادراري مفيد است
 
خواص كرن بري خشك
هنگام خشك كردن ميوه ها، آب آن ها تبخير مي شود.
به همين دليل اندازه ميوه كوچك شده و مواد مغذي باقي‌مانده در آن، غليظ تر مي شوند.
 
۱- كاهش التهاب
التهاب يكي از عوامل بسياري از بيماري هاي شايع در كشور هاي توسعه يافته است.
از ميان اين بيماري ها ميتوان به بيماري هاي قلبي، بيماري هاي خود ايمني، سرطان، ديابت اشاره كرد.
 
مواد خوراكي ضد التهاب مانند كرنبري به علت داشتن آنتي اكسيدان طبيعي مي تواند به مبارزه با التهاب به بدن كمك كند.
 
آنتي اكسيدان اغلب در مواد غذايي اي كه  رنگي هستند، مانند رنگ قرمز تيره، آبي تيره متمايل به بنفش پيدا مي شود.
 آشنايي با خواص زغال اخته و نحوه مصرف آنآنچه در مورد پوست كيوي نمي دانيد
همه انواع توت ها به علت بالا بودن آنتي اكسيدان ها به مبارزه با راديكال هاي آزاد كمك مي كنند، اما كرن بري ثابت مي كند كه يكي از بهترين منابع روي زمين است.
 
بدن همه ما راديكال آزاد توليد ميكند، اما زماني كه اين راديكال هاي آزاد كنترل نشده باقي بماند به سرعت گسترش پيدا ميكند و ميتواند موجب آسيب هاي  DNA غشاهاي سلولي و آنزيم ها شود.
 
مصرف غذاهاي كامل و غذاهاي ضد التهابي با كاهش خطر ابتلا به سرطان، عملكرد مغز، ميزان كلسترول سالم و تري گليسيريد، و همچنين كاهش بروز ديابت و بيماري هاي خود ايمني مانند آرتريت ارتباط دارد.
 
۲– مبارزه با سرطان
تحقيقات نشان داده اند كه مواد پيشگيرانه سرطان موجود در كرن بري در پيشگيري از سرطان سينه، روده بزرگ، ريه و پروستات مفيد هستند.
 
مصرف آنتي اكسيدان ها براي كمك به بدن براي مبارزه با راديكال هاي آزاد بسيار ضروري است.
 
كرن بري با داشتن محتواي بالايي از فلاونوئيدهاي آنتي اكسيداني در محدود كردن اكسيداتيو بسيار مفيد است.
 
همچنين اين ميوه با داشتن آرايش منحصر به فرد از آنتي اكسيدان و مواد مغذي تاثير بسزايي در كاهش التهاب بدن و همچنين پيشگيري از سرطان مفيد است.
 
كرنبري خشك, خواص كرنبري خشككرنبري مي تواند براي سلامت دهان و دندان مفيد باشد
 بدون مراجعه حضوري ويزيت شو!كسب وكارت به بن بست رسيده ودنبال راه حلي؟
۳- مزاياي دستگاه گوارش
سيستم گوارش ما فراتر از روده ها و معده ماست اين در واقع از دهان، لثه ها شروع ميشود و به معده و روده ختم مي شود.
 
اعتقاد بر اين است كه كرن بري داراي خواص ضد عفوني كننده، ضد اسهال، ضد سپتيك و ديورتيك است.
 
اين ميوه به بدن كمك مي كنند كه سموم را از بين ببرند، به علاوه آنها در كاهش احتباس آب و نفخ كمك مي كنند.
 
تحقيقات اخير نشان داده است كه مصرف كرنبري به توازن باكتري در كل دستگاه گوارش كمك مي كند و به همان شيوه اي كه پروبيوتيك هاي موجود در كامبوجيا و يا ماست مي تواند محيطي از فلور روده سالم را ايجاد كند.
 
۴- كاهش خطر بيماري قلبي
كرن بري به دليل داشتن تركيبي از آنتي اكسيدان ها و فيتونوتيت هاي ضد التهابي مي تواند باعث كاهش خطر بيماري هاي قلبي شود.
 
آنتي اكسيدان موجود در كرنبري مي تواند عوامل ايجاد بيماري هاي قلبي شامل فشار خون بالا و كلسترول بالا را كاهش دهد.
 
۵- سلامت دندان ها
كرنبري همچنين مي تواند براي سلامت دهان و دندان مفيد باشد.
 
به گفته محققان در مركز زيست شناسي دهان و دندان پزشكي Eastman در مركز پزشكي دانشگاه روچستر، كرنبري با جلوگيري از اتصال باكتري ها به دندان ها التهاب هاي دهاني را كاهش مي دهد.
 
ميوه هاي خشك در مقايسه با ميوه هاي تازه، كالري و كربوهيدرات بيشتري دارند.
نصف فنجان سيب، زردآلو و انگور خشك در مقايسه با ۱ فنجان ميوه تازه از همان نوع، ۲ برابر كالري و حداقل ۲ برابر كربوهيدرات دارد.
 
اگر مي خواهيد وزن خود را كاهش دهيد، كالري و كربوهيدرات بيشتر ميوه هاي خشك، خبر خوبي براي شما محسوب نمي شود.
 
از طرف ديگر، ميوه هاي خشك منبع مناسبي از انرژي به هنگام فعاليت هاي ورزشي محسوب مي شوند.
 
ميوه خشك تمام مواد معدني ميوه تازه را حفظ مي كند.
اين مواد معدني به همراه مواد مغذي متمركز باعث مي شود از نصف فنجان ميوه خشك بيشتر از ۱ فنجان ميوه تازه، مواد معدني به دست آوريد.
 
ميوه هاي خشك حاوي آهن، پتاسيم، منيزيم و روي هستند.
با اين حال، هر ميوه اي داراي مواد مغذي متفاوتي است؛
بنابراين ميزان مواد معدني كه از ميوه خشك به دست مي آوريد، با توجه به نوع ميوه اي كه مصرف مي كنيد، متفاوت است.
 
ميزان شكر طبيعي موجود در انواع مختلف ميوه خشك همانند كالري آن ها، ۲ برابر است.
 
حواستان به شكر زياد اين ميوه ها باشد؛
زيرا گاهي طي فرآيند پردازش ميوه ها، به آن ها شكر اضافه مي كنند.
برخي ميوه هاي خشك در شكر غلتانده مي شوند.
 
همچنين به برخي ميوه ها مانند كرن بري شكر اضافه مي شود تا مزه آن شيرين شود.
نصف فنجان كرن بري خشك و شيرين شده، ۱۰ برابر بيشتر از ۱ فنجان كرن بري تازه شكر دارد.
 
گردآوري: بخش آشپزي بيتوته


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۴۰:۴۹ توسط:basta123456 موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :